2013!

8 komentářů:
2013



ČAS: Nejsou to ani taková předsevzetí spíše rady do života,každý je jiný,ale až teď jsem si uvědomila,jak strašný člověkem se ze mě pomalu stal,když vzpomenu na léta na základní  škole na prvním stupni,kdy mé cíle sahaly opravdu vysoko,chtěla jsem být tou nejlepší a teď,když se ohlédnu zpátky k přítomnosti skoro se v sobě nevyznám,kde je ta holka,co chtěla byt ve všem nejlepší a za každou cenu vyhrát?!
Není to tím,že jsem byla malým škvrnětem a že mě do toho někdo nutil,nééé já chtěla sama,kde je teď ta píle,snaha něco dokázat?! Před pár dny se stala pro mě citlivého člověka smutná věc...přemýšlela jsem o ní a dodnes ji nedokážu pochopit,proč tak muselo být jestli se to vůbec muselo tak být,něco v mém podvědomí mi v tu chvíli řeklo,že nejlepší úctou by bylo ukázat,že pořád na to mám a že chci,byla by ráda a proto to udělám kvůli ní a dotáhne všechno za ni až do skutečného konce !

ŽIVOTNÍ STYL a CVIČENÍ:To je kapitola neskutečné obsáhlá a kdybych chtěla můžem se tady o ní bavit neskutečné dlouho.To,co ale chci zmínit já se týká mé osoby a to tím způsobem donutit se cvičit a své hlásící se tělo o pomoc a  obradostnit skutečně chutným a zdravým jídlem.Kdyby jste viděli můj jídelníček,říkali by jste si jakto,že ještě žiju a nemám tak 100 kilo.Nejhorší na to všem bylo,že pití pro mě skoro neexistovalo pila jsem jen když sem chtěla a to skoro vůbec,jen v případě,když už jsem měla opravdu žízeň a to bylo špatně! Jsem ten typ člověka,co miluje sladké,né zas všechno sladký,aby jste si nemysleli,že jsem otesánek první třídy,ale prostě a jednoduše mám hroznou slabost pro čokoládu a nikdy se jí nemůžu nabažit,je to hrozné,když si to teď uvědomuji,jak špatné to protělo je.

Bývaly roky,kdy sem se nemohla dočkat dalšího tréninku,pohyb a tanec byla má vášeň a teď?! Hodlám si říci,že pneumatika,která se nachází v oblasti břicha a nemálo tlusté nohy nejsou vůbec přitažlivé,proto naučím své tělo znova zvyknout na ten příjemnou vlnu endorfinu a pocit udělat něco dobrého pro sebe a své telo.

Škola:Jak vůbec začít,no přiznejme si,kdo všechno se opravdu pilně a připravuje do školy a drtí se každou novou látku?!Jo bývávalo základní školo...proč všichni ztrácíme ty cíle a vědomosti a pili zdokonalovat se.Na začátku druhého ročníku jsem si řekla,to nějak dám to se zvládne,ale on není tak lehké,jak se zdá a já prostě nejsem ten typ,co vše absolutně hodí za hlavu,mrzí mě pak i to,že to pokazím a ve finále se divím jaké mám výsledky.Proto jsem si pořídila diář a to mne snad (určitě ) donutí se k něčemu na kopnout!Hlavním cílem je připravovat a dělat věci včas!


Volný čas:Ráda bych uměla si uspořádat čas a aby vše mělo svůj řád,ale není to jednoduché.Dříve jsem přečetla několik knih do měsíce teď nepřečtu ani jednu a to že jich nemám málo. Čteni mě bavilo a baví a proto chci,aby se mi to povedlo a začala bych zase číst. Hlavně co bych se rada naučila je umět investovat do kvalitnějších věcí je mi jedno jestli to je něco hodně důležitého nebo kosmetika,oblečeni či nový par bot,které tu vidíte tyhle se nemůžou přeci nechat v obchodě,protože čekají na mě!

Věc,která se kvůli nedostatku času skryla do pozadí je můj foťák,chtěla bych ho oprášit a tento rok mu dát pořádně co pro to! 

Za rok 2012 se mou největší inspiraci umět vše udělat nejlíp a dobře se staly holky z Acupofstyle Lucka a Nikol a theannettevogue sympatická Anetka.:)

8 komentářů:

  1. Pěkný článek. Se školou to mám stejně... Pak, když nestíhám, tak se strašně stresuju, což je hrozné... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju,s tou školou je to pořád dokola,ale už se lepším :)

      Vymazat
  2. Ty seš taky pneumatika! Kecko! A o škole jsme se bavily včera/ To zvládneš, Anet*

    OdpovědětVymazat