HIWE- aplikace, která stojí za to VYZKOUŠET!

4 komentáře:
IMG_7334

Každý někdy přispěl do diskuzního fóra nebo alespoň jednou nakouknul. Stačilo vstoupit na chat a bavit se… s kýmkoli. Každý si myslí, že tato doba je dávno pryč, ale opak je pravdou. Hiwe! Je aplikace, která se vrací s chatovacími trendy devadesátých let. Dnešní doba je založená na počtu lajků nebo odběratelů, každý si hlídá to své, ale Hiwe přináší možnost vrátit zpět tu otevřenost, která tu kdysi byla.


Jak to vůbec funguje?
Zásadní a zároveň hlavní myšlenkou aplikace Hiwe je chatovat s kýmkoli, kdo je právě online. Neexistují zde žádná měřítka popularity. Každý má stejné možnosti, záleží jen na Vás, jak moc budete chatovat!


Co je to Memo?
Chatovací fóra v devadesátých letech byly rozděleny podle různých témat do místností, kam stačilo vstoupit a začít konverzovat. Hiwe tento systém také využívá. Chatovací místnosti zde existují pod názvem Memo od slova Memorandum.
Každé Memo se skládá z obrázku a tématu, který může následnou konverzaci odstartovat. Komunikace, která následně v jednotlivých Memech probíhá, má klasickou formu textu či obrázků a lze si zde zvolit jak veřejný, tak soukromý chat. Co víc si přát.


Pro koho je Hiwe ideální? - Pro VŠECHNY! -
Pro všechny, co se chtějí bavit a poznávat nové lidi! Nejširší publikum, co Hiwe používá jsou studenti ve věku 13–19 let. Hiwe si však mohou oblíbit i o něco starší ve věku kolem 25–35, kteří s nostalgií na staré dobré časy „devadesátek“ vzpomínají.


Tak nastartujte tablety, telefony, počítače a můžeme jít všichni společně chatovat! Aplikace Hiwe lze aktuálně získat na App Storu nebo je možné si ji vyzkoušet na webu www.thehiwe.com


IMG_7333

Znáte tuhle aplikaci? Začnete ji používat?! :)

Pa Vaše Ejdrien!

4 komentáře: