2 MONTHS IN PICTURES

1 komentář:

Leden mi utekl neskutečně rychle. 
Zkoušky, práce a cvičení byly náplní měsíce.
Za každou úspěšnou zkoušku jsem se odměnila, a tak už se ani nedivím, kde se vzalo 
8 nových knížek. 

Samozřejmě proběhlo i pár gastro zážitků. To bych nebyla já, abych si jednou za čas nedopřála skvělý jídlo. Vždy si dokážu dobře odůvodnit, proč se odměnit. Jednou z odměn byl nebezpečné božský burger z Palandy za úspěšně dokončený DigiSemestr v Brně. Pokud máte rádi burgery a nebyli jste nikdy v Palandě, tak to rozhodně napravte, nebudete litovat!

















Až na pár plesů, který občas nedopadly podle představ se nestalo nic zajímavého, nic převratneho. 
To by vystihoval jeden popisek, co jsem nedávno viděla na facebooku. 
Takže leden byla taková generálka Jo?!







Únor jako každý rok je tak o trochu kratší. Ale jídlo je u mě na 1.místě, takže vynechat restauraci nebo kavárnu by byl hřích. 
(teď si přijdu jako největší žrout :D).








Vyrazila jsem i parkrát na brusle a snažila si zahrát na krasobruslařku, no moc mi to nevyšlo. Ale pád nebyl ani jeden, jen lehký zaškobrtnutí.
Joo a po půlročním odkládání jsem si konečně nechala vyvolat polaroid fotky a hned si je vystavila po celým pokoji. 
Konečně!




Jelikož a protože se delší dobu zajímam o esoterii, numerologii a celkově o věci, které občas postrádají logiku a jdou mimo lidské chápání. Chápu, že pro každého to není. 
Ale pro ty, kteří se v tom našli stejně jako já, tak chci zmínit návštevu Astro Festivalu, který proběhl o víkendu 
18. a 19. února v Praze. 
Byla jsem jen v sobotou a musím říct, že mě to mile překvapilo. Pokud jste vůbec o akci nevěděli a mrzí vás, že jste se nemohli zúčastnit, tak rozhodně nemusíte truchlit. Astro Víkend znovu proběhne 13. a 14. května.  






Proběhla i jedna tajná a plánovaná oslava kamarádky. 
Chtěli jsme udělat malé překvapení už ve škole před hodinou. No, nebudu lhát, trochu se to zvrtlo, ale nakonec vše dobře dopadlo. Planovaná oslava byla úžasná, protože probíhala formou jídla. <3  Oslavenkyně se zhostila vaření a vymyslela pro nás boží menu. A už jsme zase u toho jídla. :D  Kolem 11 jsme se spontáně rozhodly jít do kina. A na co jiného pujdou 3 holky?! Ano tušíte správně. Padesát odstínů temtoty. Abych byla upřímná, moc jsem od toho filmu neočekávala a nedělala unáhlené závěry.
No a ve výsledku mě to stejně vůbec nenadchlo, nevím, co na tom ženy vidíte. :D 






A co vy, jak jste prožili dva nejméně oblíbené měsíce? 
Plníte předsevzetí nebo jste to už vzdali? :D


Mějte se krásně!


1 komentář:

  1. Boží fotky! A toho jídla! Na 50 shades jsme byly s babičkou :D a jinak já si taky nakoupila asi 7 nových knížek, Klause tam nemám, ale mám tam třeba Andor Šándor :D ...teďka čtu Anatomii lži od Browna a pak mě čeká zase spoustu knížek do školy... a to i o prázdninách :(
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat